Friday, 13 December 2013

Kenduri Kesyukuran Qhaleef Iman

7.12.13 (Sabtu)

Keadaan suasana rumah atok seronok sangat, mama sangat teruja sebab ari ni kami nak celbrate bepday qhaleef.

Belon, kek, makanan dan khemah kerusi semua da sedia....

Nasib ujan turun lepas majlis selesai... Alhamdulilah.

Semoga Qhaleef menjadi anak yang soleh ye sayang.

Terima kasih pada semua yang menyumbang tenaga dan pemberian yg tak terhingga pada kami sekeluarga. terima kasih. :)

1st birthday

Hai,

Salam Jumaat, memula harapan nak updet setiap bulan tapi harapan je...haha///

sory q, mama bz keje sgt. papa pun salu naik kl.so, mama kena take over keje mama n papa sekali.
kalau papa ade, papa salu tolong ma basuh baju, jemur baju, kemas uma sedikit, ma beruntung sgt ade papa seperti papa awak tu.

qhaleef,
bulan december ni, bulan keceriaan dan bulan kegembiraan bagi awak sbb ia birthday awak so mama arap awk salu gembira ye syg.

13.12.2013

pembesaran awak tiada masalah bagi mama, setakat ni mama dpt kawal awk dr jatuh dari katil. awak x berani lebih dari keluar garisan pintu. lebih dari garisan katil, awk tau limit awak. ma bsyukur dikurniakan permata ati sperti awak.

dlm menuju ke umur setahun ni, awk demam pertama kali sewaktu inject pertama je sbb ma x buka tmpt injection awk then tmpt tu mmbgkak.

then second time uncle irfan married you r really tired, awk main kt dewan utm tu panas then masuk dlm bilik tido air cond sejuk, tu yg awk terus tekejut kot badan awk n demam...

Alhmdulilah after that no more till now...ma bsyukur syg...