Friday, 4 October 2013

Qhaleef 6momths


Dear qhaleef,
Alhamdulilah qhaleef are getting better, 2 ari lepas demam. actualy nak pergi klinik pakar kanak kanak skudai, klinik biase die pergi, tapi ari selasa klinik tu tutupla plak, then terpakse pergi juge klinik penawar. Dr mariana tu sangat baik, cring n consent doctor. dia bagi ubat selsema dn demam pada qhaleef. even mama ia ni da buat minyak bawang putih, pati kunyit bagai its works tp dek kerana cuaca sgt x menentu this few week ujan panas ujan panas , then antibodi bb x menentu.

And now, qhaleef are getting better. mcm lain je ia lepas baik demam ni. doktor mariana ckp ia nak tumbuh gigi so ia akan berubah perangai ia.hohoho...mama ttp doa qhaleef jadi anak yg soleh sayang ye.